tiistai 23. marraskuuta 2010

Ei kihlajaisia Uutena Vuotena






Nyt sitten kävi niin, että kihlajaisia on pakko siirtää. Olen voinut viime aikoina aamuisin vähän huonosti ja anopin ennustukset jännittävät. Voisiko se nyt olla niin? Toivottavasti ei ihan vielä, en millään haluaisi olla paksu omissa häissäni vaikka vauvamahat kauniita ovatkin. Toisaalta, testi kertonee vastauksen ensi viikolla... Siihen asti on lupa jännittää.

Uuden Vuoden kihlajaiset muuttuivatkin kihlasormuksen metsästysmatkaksi Amerikan ihmemaahan. Ja kihlajaisten paikkakin on päätetty. Niitä vietetään Töölönrannassa, vasta helmikuussa tosin. Kävimme siellä syömässä viime viikolla ja ihastuin paikkaan. Etenkin näin talvella ja jos on oikeasti kylmä Töölönranta jäätyy ja maisemat ovat upeat! Sisätila on tunnelmallinen ja viehättävä.

Kihlajaiset talvella ja häät kesällä. Eikös se kuullosta hyvältä? Ainakaan kevät ei käy miehen allergioiden vuoksi. Ja jos sataa niin otan sitten mieluummin kesäsateen kuin keväisen loskakuuron tai syksyisen myrskysään. Nyanssiero, mutta olennainen.

Mies haluaisi City-häät. Ihanaa! Niin minäkin. Oikeasti olen miettinyt jotain makseita hotellien kattohuoneistoja - ja Rake-salia ja vaikka mitä muuta salia, mutta en löydä mitään mieleistäni. Haluan modernia, tyylikästä,  eleganttia, arvokasta en mitään maalaisteemaa eikä iänikuista koulun jumppasalia. Valkoista, ruskeaa ja mustaa. Joskus iltaisin nettiä selatessani mietin, että pitäisi vaan karata. Ottaa läheiset mukaan ja matkustaa. Kai sellaisiakin matkoja saa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti