torstai 11. marraskuuta 2010

Kihlajaiset

Olen miettinyt milloin olisi hyvä aika järjestää kihlajaiset. Haluan ihanat ystäväni, ihanan perheeni ja mieheni lähipiirin kokoontuvan jonnekin. Pitäisi varmaan vuokrata joku kiva ravintola. Sellainen paikka, johon on helppo tulla ja josta on helppo lähteä, kaikille sopivaa ruokaa ja juomaa. Ja sitten vielä sain päähäni, että Uusi Vuosi olisi sopiva ajankohta. Sehän on jo ihan pian. Mutta tarvitaanko kokonaista ravintolaa vai riittäisikö vaan tavallinen pöytä?

Uutta Vuotta haaveksin, koska saisin ilotulituksen sormuksien vaihdon taustalle. Minä siis en vieläkään ole saanut sormusta. Mies ei halunnut ostaa sitä minulle, koska haluaa ostaa sen Tiffanyltä. Yhdessä kanssani. Pian. Mennään siis kuulemma kihlajaismatkalle Amerikkaan. Anopin mielestä se oli ihanaa, että ehkäisynkin voisi jo jättää. Anoppi. Rakas, mutta turhan innokas.

Olisin kyllä mieluummin lähtenyt vaikka Thaimaaseen nauttimaan auringosta,  mutta on mielettömän romanttista ja ihanaa, että mieheni haluaa viedä minut kuten Audreytä vietiin aikanaan.


Taidan haluta klassisen perinteisen ison timantin. Mutta toki minua huolettaa niiden eettisyys. Eettisiä timantteja on, mutta äh. Haluan. Haluan jotain mikä kestää ikuisesti. Haluan, että minua hemmotellaan. Haluan ylellisyyttä. Minulla on varaa siihen. Miksi siis en voisi haluta?

No. Sormus sitten kun sen aika muutaman viikon päästä on. Mutta kihlajaisiin. Talviset kihlakuvat olisivat tosi kivat. Sellaiset, missä tehdään lumienkeleitä järvellä tai missä tehdään lumiukkoa ja juodaan kaakaota. Sulhasen rillit somasti huurussa. Niitä voísi ehkä suunnitella helmikuulle.



Toisaalta haluaisin seksikkäitä kuvia. Olen vielä hoikassa kunnossa ja kaunis, mieheni on mielestäni puoleensavetävin mies päällä maan. Alastonkuvia en halua. Ne ovat mielestäni mauttomia. Näin joskus kahden kehonrakentajan alastomat hääkuvat ja totesin, että en ole koskaan nähnyt mitään yhtä järkyttävää. Pornahtava on eri asia kuin seksikäs.






Häät. Voiko ihminen mennä onnesta soikeaksi ja menettää siten järkensä. Minä hehkun ja hekumoin, intoilen ja haluan. Haluamistako tässä kysytään vai tahtomista. Hetken mietin jo, että pitäisikö vaan ajaa Las Vegasiin ja antaa Elviksen vihkiä. Sen pituinen olisi se.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti